Lirik Lagu Happier Ed Sheeran

Bikebikeblog.com – Hai sobat bikebikers kali ini kita akan ngeshare lirik lagu yang ciamik lagi nih yakni Lirik Lagu Happier yang bawakan oleh oleh Ed Sheeran. Arti lagu ini menceritakan mengenai seseorang yang mendapati mantan kekasihnya telah bahagia dengan kekasih barunya. Dia berharap agar bisa kembali bersamanya karena telah menyesal karena telah menyakitinya dulu.

Berikut ini lirik lagunya Ed Sheeran – Happier:

Lirik Lagu Happier by Ed Sheeran


Walking down 29th and Park
I saw you in another’s arms
Only a month we’ve been apart
You look happier

Saw you walk inside a bar
He said something to make you laugh
I saw that both your smiles were twice as wide as ours
Yeah, you look happier, you do

Ain’t nobody hurt you like I hurt you
But ain’t nobody love you like I do
Promise that I will not take it personal, baby
If you’re moving on with someone new

‘Cause baby you look happier, you do
My friends told me one day I’ll feel it too
And until then I’ll smile to hide the truth
But I know I was happier with you

Sat on the corner of the room
Everything’s reminding me of you
Nursing an empty bottle and telling myself you’re happier
Aren’t you?

Ain’t nobody hurt you like I hurt you
But ain’t nobody need you like I do
I know that there’s others that deserve you
But my darling, I am still in love with you

But I guess you look happier, you do
My friends told me one day I’d feel it too
I could try to smile to hide the truth
I know I was happier with you

Baby, you look happier, you do
I knew one day you’d fall for someone new
But if breaks your heart like lovers do
Just know that I’ll be waiting here for you

Akhir kata:

Gimana sob Enak abiss kan lirik lagunya.., lagu yang sangat bagus dan pasti bikin kamu kepengen nyanyi bareng temen kamu? ya udah sekian dulu ya sob, kalo suka sama Lirik Lagu Happier by Ed Sheeran jangan lupa di like, share ke seluruh dunia dan tinggalin komen ya sob! supaya mimin bahagia dan tetep semangat update lirik lagu dan info menarik lainnya, dan semoga bermanfaat buat kalian. Bila ada kesalahan penulisan mohon di maafin ya sob! Jangan lupa dengan lirik lagu populer lainnya seperti Lirik Lagu Stand up For Love – Destiny’s Child.

Incoming search terms:

Bikebikeblog.com tidak pernah memberikan link Download MP3 lagu tersebut di atas, kami hanya menyediakan lirik lagu dan info tentang artis atau penyanyi.
This site does not share the MP3 Download link of the song mentioned above. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Leave a comment